pizza online

TELEPICA
tel. 3113 113
contact@telepica.com.mk

Работно време: 8 - 00h
(Понеделник - Сабота)
Недела: 13 - 22h

Специјална понуда

Среќен Понеделник

Среќен Понеделник 

2 нормални пици (27см) капричиоза или кулен + 2 палачинки (крем и банана)
 

0,00 ден. Додатоци
329,00 ден. Додатоци

Нарачка
Луда Среда

Луда Среда 

2 фамилијарни пици (40 см) капричиоза или кулен + 4 палачинки (крем и банана)
 

0,00 ден. Додатоци
419,00 ден. Додатоци

Нарачка
Убав Петок

Убав Петок 

1 џамбо пица (48см) капричиоза + 4 палачинки (крем и банана)
 

0,00 ден. Додатоци
449,00 ден. Додатоци

Нарачка
Офис пакет

Офис пакет 

Две семејни пици + 1л Кока кола 

489,00 ден. Додатоци

Нарачка
1 Капричоза Џамбо+ 1л Кока Кола

1 Капричоза Џамбо+ 1л Кока Кола 

Капричоза Џамбо + 1л Кока Кола 

0,00 ден. Додатоци
449,00 ден. Додатоци

Нарачка

Вашата нарачка

Во моментов немате нарачки


Нормална пица = Нормална пица
Џамбо пица = Џамбо пица
WSpay - Webstudio Payment Gateway